Kortsluiting

Kortsluiting in Zoetermeer

KortsluitingKortsluiting is een van de vervelendste oorzaken van een stroomstoring en kan daarnaast gevaarlijk zijn, het kan immers een brand veroorzaken. Het traceren van de kortsluiting is echter niet altijd even makkelijk, zeker omdat veel elektriciteitskabels onder uw woning of tussen de muren liggen waar u niet altijd zelf bij kunt komen. Gelukkig staan onze elektriciens voor u klaar om een kortsluiting in Zoetermeer of de omgeving hiervan te verhelpen, ook buiten werktijden om via onze speciale storingsdienst. Wij sporen de kortsluiting op en verhelpen het probleem, zodat u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van uw stroom in huis zonder het gevaar op band.

Ontstaan kortsluiting in Zoetermeer

Een elektriciteitskabel bestaat uit een koperen binnenzijde, omgeven door een kunststoffen beschermlaag. Het kan voorkomen dat deze beschermlaag kapot raakt door scherpe voorwerpen die tegen de elektriciteitskabel aankomen of bijvoorbeeld door het smelten onder een hoge temperatuur. Zodra de binnenzijde van twee van deze elektriciteitskabels elkaar raken, spreken we van kortsluiting. Er ontstaat hierbij een gigantische stroompuls, die wordt opgemerkt door de groepenkast, waardoor de hoofdschakelaar zal omschakelen. Gevolg hiervan is een stroomstoring, waarbij het niet mogelijk is om de stroom er opnieuw op te zetten.

Door een elektricien in te schakelen wordt het punt waar de kabels kapot geraakt zijn opgespoord en zo goed mogelijk herstelt. Dit kan op meerdere manieren, waar onze elektriciens u graag meer over vertellen. Soms zal het noodzakelijk zijn een kabel grotendeels te vervangen, omdat er bijvoorbeeld meerdere beschadigen aan de kabel zijn ontstaan.

Waarom kiest u voor ons?

  • Allround elektriciens
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra
  • Storingsdienst voor nood 24/7
Call Now Button